February 26, 2018

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

El CECAAC col·labora amb el rodatge del teaser del film 'L'infern i la glòria'

September 2, 2018

El CECAAC, mitjança el programa START de desenvolupament a la producció, col·labora amb produccions Kilimajaro en el rodatge del teaser del projecte de llargmetratge "L'Infern i la Glòria', product per Produccions Kilimajaro, i dirigit per Carles Benpar (guanyador de dos Goyas pels seus films 'Cineastes contra magnats' i Cineastes en accoó') El fim está ambientat a la  Catalunya del 1715, és el relat dels darrers dies a la vida del General Josep Moragues, militar que va combatre les tropes borbòniques del rei Felip V i del seu avi, el rei Lluís XIV de França al llarg de la Guerra de Successió, patint per part del Borbó espanyol un final esfereïdor, a fi i efecte de servir com escarni per a tot el país. Després de la seva compareixença davant el capità general borbònic Tserclaes,  Moragues decideix fugir a Mallorca amb la intenció de revitalitzar la resistència al Borbó.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CECAAC CENTRE EXPERIMENTAL DE LA CINEMATOGRAFIA I LES ARTS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA

PARC CIENTÍFIC TECNOLÒGIC I AGROALIMENTARI DE LLEIDA

Edifici Magical- Parc de Gardeny

LLEIDA