February 26, 2018

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

El CECAAC roda "Dir Pedrolo" al teatre de l'Excorxador de Lleida.

March 7, 2018

El CECAAC roda al teatre de L'Excorxador de Lleida "Dir Pedrolo" l'adaptació de l'obra teatral de Rosa Mesalles del mateix titol,. "dir Pedrolo" és un espectacle literari íntim, de petit format i multidisciplinari produït per l’Ajuntament de LLEIDA, amb idea, guió i direcció de Rosa Mesalles, on es fa un recorregut per la vida i l’obra de Manuel de Pedrolo amb l’objectiu de posar en valor la figura polifacètica de l’escriptor segarrenc i de la seva copiosa i variada obra i restituir-les (figura i obra) en el lloc destacat que es mereixen dins de la literatura catalana. L'objectiu de la producció és difondre la figura de Pedrolo en l'àmbit escolar.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CECAAC CENTRE EXPERIMENTAL DE LA CINEMATOGRAFIA I LES ARTS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA

PARC CIENTÍFIC TECNOLÒGIC I AGROALIMENTARI DE LLEIDA

Edifici Magical- Parc de Gardeny

LLEIDA