February 26, 2018

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

'Amics per sempre' rodatge al Magical Media

July 5, 2017

 

Aquest estiu farà 25 anys que Barcelona celebrava els seus primers i únics Jocs Olímpics. Per recordar un esdeveniment que va canviar radicalment l'aparença i la vida de la capital catalana, Televisió de Catalunya estrenarà "Amics per sempre", una història que reivindica la força i la importància de l'amistat i que traça una panoràmica dels anys 90, en especial de la sotragada que va suposar la cita olímpica per a la majoria d'habitants de Barcelona.

La història del propietari d'un xiringuito de la Barceloneta, el Carles, serveix com a fil conductor per explicar els fets més transcendents dels Jocs. Tot i ser una pel·lícula concebuda per celebrar una efemèride, el cineasta Román Parrado, que també és director d'"Ebre, el bressol de la batalla", ha defugit d'una perspectiva documental a partir de la combinació d'imatges d'arxiu i de recreacions, per exemple, dels moments previs a la cerimònia d'inauguració.

Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i Zoe Stein protagonitzen aquesta pel·lícula, que també compta amb un repartiment format per Lluís Villanueva, Pol López, Boris Ruiz, Abraham Levy, Marta Bayarri i Ernesto Collado.

És una producció de Som Batabat, Lastor Media i TV3, amb producció associada d'Impulsa Film i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Comitè Olímpic Internacional, el CECAAC i Damm.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CECAAC CENTRE EXPERIMENTAL DE LA CINEMATOGRAFIA I LES ARTS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA

PARC CIENTÍFIC TECNOLÒGIC I AGROALIMENTARI DE LLEIDA

Edifici Magical- Parc de Gardeny

LLEIDA